דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ פטוצ`יני משעועית מש עם ירקות
מנה טבעונית מצוינת לצהריים
  • 1 במחבת רחבה עם מכסה מטגנים את הבצל בשמן הזית לכ- 5 דקות.
  • 2 מוסיפים אל הבצל את השום הקצוץ.
  • 3 מוסיפים את שאר הירקות למחבת, מטגנים במשך 10 דקות במכסה סגור ומערבבים מדי פעם עם כף עץ.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ורוטב הסויה לירקות ומערבבים.
  • 5 מבשלים בסיר עם הרבה מים את אטריות השעועית. לאחר כמה דקות, כשהן מתחילות להתרכך, מסננים ומוסיפים מיד למחבת עם הירקות.
  • 6 מערבבים הכל יחד למיזוג טעמים ומגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.5% 12.4% 22.4% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב