דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתה טבעונית עם פטריות, שמיר ופטרוזיליה
חביתה קלה להכנה לטבעוניים
  • 1 בקערה מערבבים את קמח העדשים וקמח הטף עם המים עד שאין גושים.
  • 2 מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן לטיגון ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים במחבת טפלון טובה כף שמן זית אחת ויוצקים חצי מהבלילה.
  • 4 משטחים קלות וממתינים (מבשלים כך על אש נמוכה כ- 10 דקות).
  • 5 הופכים לצד השני וממתינים להתייצבות.
  • 6 מניחים על צלחת הגשה ומכינים את החביתה השנייה (עם כף שמן הזית השנייה לטיגון).
  • 7 מגישים ואוכלים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את קמח הטף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 40.9% 11.4% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב