דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ריבועי בצק עלים במילוי גבינה, בצל וחלמון
ארוחת ערב גורמה בצ`יק צ`ק
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 מפשירים חלקית את ריבועי הבצק. חורצים ריבוע בתוך ריבועי הבצק בעזרת סכין, כך שייווצרו שוליים צרים (חריץ רדוד, לא עמוק).
  • 3 מניחים בכל ריבוע חצי פרוסה של גבינה ומפזרים פטרוזיליה ובצל מטוגן.
  • 4 מסדרים את הריבועים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 10 דקות עד להזהבה קלה של הבצק ומוציאים מהתנור.
  • 5 יוצרים גומה קטנה בתוך ערימת הבצל והפטרוזיליה בעזרת כפית ומניחים חלמון ביצה.
  • 6 מתיזים שמן זית מעל ומתבלים במלח גס ובפפריקה.
  • 7 מעבירים את התנור לחום מקסימאלי ומחזירים את התבנית פנימה לכ- 2 דקות נוספות של אפייה (לא לאפות יותר מדי כדי לא לייבש את החלמון!).
  • 8 מגישים מיד ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 38% 16.6% 44.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב