מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על גרבלקס לצד שמנת עם שמיר
- 1 מערבבים את מיץ הלימון, שמן הזית והוודקה, ויוצקים על פילה הסלמון (עם העור וללא עצמות).
- 2 מערבבים בקערה את כל יתר המצרכים, ומהדקים את התערובת על הדג.
- 3 מניחים את הדג על מגש כשהעור פונה כלפי מעלה ועוטפים בניילון נצמד.
- 4 מניחים על הדג משקולת, לכל אורכו ושומרים במקרר למשך יומיים לפחות.
- 5 מנקים את הדג מחומרי המשרה ופורסים לפרוסות דקיקות.
- 6 הרי לכם גרבלקס טעים לאירוח ולארוחת הערב - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס והסוכר החום הבהיר. זמן ההכנה כולל את זמן השריית פילה הסלמון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.4% |
39.8% |
54.9% |
3.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב