דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ירקות מוקרמים בשמנת וגבינה צהובה מגורדת
מבחר ירקות טעימים ומוקרמים לארוחת הערב
  • 1 לבשל את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות ביחד למשך כ- 25 דקות עד להתרככות. לבשל גם את הברוקולי למשך כ- 5 דקות ולסנן.
  • 2 בסיר קטן לטגן בשמן את הבצל הקצוץ עם הפטריות והשום, להוסיף את החלב, השמנת המתוקה והתבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
  • 3 בתבנית פיירקס לסדר את הירקות ולהוסיף את הרוטב עם הפטריות.
  • 4 לפזר מלמעלה את הגבינה הצהובה המגורדת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 23.2% 10.4% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב