דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 512 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עשיר עם רוטב טחינה
סלט עלים וירקות עם טחינה
  • 1 מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
  • 2 מכינים את הטחינה: מערבבים את הטחינה הגולמית עם מיץ הלימון וכחצי כוס מים פושרים עד לקבלת מרקם נוזלי טחינתי.
  • 3 מניחים את הסלט בקערות הגשה ומטפטפים מהטחינה המוכנה כ- 3 כפות מעל כל מנה.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי האורוגולה ונבטי החמנייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.7% 26.9% 16.4% 45%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב