דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (כמות שושנים מוערכת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שושני גבינה
שושני גבינה מתוקות וטעימות
  • 1 לעבד היטב את מצרכי הבצק במיקסר למשך כ- 7 דקות עד ליצירת בצק חלק וגמיש. ללוש עוד 2 דקות בידיים ולהתפיח כשעה וחצי.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 3 כדורים ולרדד כל כדור למלבן דק.
  • 3 הכנת המלית: מערבבים את המצרכים עד להסמכה.
  • 4 למרוח על הבצק את מלית הגבינה, לגלגל ולחתוך לפרוסות בעובי של כ- 3 ס"מ כמו בתמונות.
  • 5 להניח במרווחים בתבנית עגולה או באינגליש קייק ולהתפיח היטב (אני מתפיחה בתנור למשך כ- 35-40 דקות עם קערת מים רותחים ליצירת אדים כשהוא מכובה והדלת סגורה כמובן כדי לתרום לאווריריות).
  • 6 לפני שמכניסים לתנור למרוח בלילת קורנפלור או ביצה טרופה (כמו שמורחים לחמניות).
  • 7 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 20 דקות עד להזהבה. מומלץ להוסיף תבנית קטנה עם מים בתחתית התנור ליציאת אדים. מומלץ להוסיף גם תבנית בשלב התחתון על מנת שתחתית השושנים לא תישרף וכדי שהן תצאנה עסיסיות (לא חובה).
  • 8 מבשלים על הגז את מצרכי סירופ הסוכר עד להסמכה למשך כ- 7 דקות, וכששושניות הגבינה מוכנות לצקת מעליהן.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לבזוק גם אבקת סוכר מעל לפי הטעם.

כמות שיוצאת: 3-4 עוגות בצורת עיגול כמו שלי או בתבנית אינגליש קייק שזו צורה ארוכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 11.9% 18.4% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב