דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 371 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
במיה ברוטב עגבניות חמוץ מתוק
מאוד טעים כתוספת על אורז לבן חם ישר מהסיר
  • 1 לשטוף את הבמיה, לנגב היטב ולטגן אותה עם מעט שמן עד שתשחים (הטיגון מונע מהבמיה להתפרק).
  • 2 בסיר לערבב את השמן, השום ושאר המרכיבים (מלבד המים).
  • 3 להוסיף את המים בהדרגה ולבשל כ- 10 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
  • 4 להוסיף את הבמיה לרוטב ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 32.6% 11% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב