מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת טעימה וצבעונית
- 1 להרתיח את המים והמלח, להוסיף את השעועית הירוקה, לחלוט במשך 5 דקות ולסנן.
- 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הפלפלים החתוכים לרצועות ולטגן תוך ערבוב עד שהפלפלים מתרככים.
- 3 להוסיף את השעועית הירוקה החלוטה, השום והתבלינים, לערבב ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה כ- 2 דקות נוספות.
- 4 להעביר לכלי הגשה ולהגיש.
- 5 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.3% |
25.5% |
11.4% |
54.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב