דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אוזני המן עם פרג
  • אופן הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים בקערה את כל החומרים, עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעיבוד.
  • 2 מניחים במקרר ובינתיים מכינים את המלית.
  • אופן הכנת המלית:
  • 1 ממיסים בסיר קטן על אש קטנה את הסוכר, הדבש והמים.
  • 2 לאחר שהסוכר נמס, מוסיפים את הפרג ומרתיחים תוך כדי בחישה, מבשלים כדקה ומכבים את האש. מוסיפים את מיץ הלימון והצימוקים, ומצננים.
  • אופן הכנה כללי:
  • 1 משטחים את הבצק ויוצרים עיגולים בעזרת כוס עגולה.
  • 2 מניחים כפית שטוחה מן המלית בכל מרכז של עיגול בצק.
  • 3 סוגרים לצורה של משולש (משלושה קצוות), מהדקים ומדביקים בעזרת חלבון ביצה.
  • 4 מניחים את כל אוזני ההמן המקופלים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות במשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 24% 6.8% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב