דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג לברק ברוטב לימון וזיתים
ארוחת לברק טעימה במיוחד
  • 1 לפזר על נתחי הלברק מלח ומיץ לימון ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
  • 2 לנגב את נתחי הלברק ולטגן קלות בשמן כשצד העור נמצא כלפי למטה.
  • 3 לבשל את הזיתים על להבה נמוכה עם שאר מצרכי הרוטב למשך כ- 20 דקות.
  • 4 לסדר את נתחי הדג בתוך הרוטב, לבשל 5 דקות נוספות, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפלחי לימון ופטרוזיליה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 24.6% 65.2% 8.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב