דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת לברק טעימה במיוחד

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר על נתחי הלברק מלח ומיץ לימון ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
  • 2 לנגב את נתחי הלברק ולטגן קלות בשמן כשצד העור נמצא כלפי למטה.
  • 3 לבשל את הזיתים על להבה נמוכה עם שאר מצרכי הרוטב למשך כ- 20 דקות.
  • 4 לסדר את נתחי הדג בתוך הרוטב, לבשל 5 דקות נוספות, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפלחי לימון ופטרוזיליה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)393135
חלבונים (גרם)48.82 16.8
פחמימות (גרם)72
מתוכן סוכרים (גרם)0.75 0.26
שומנים (גרם)18.4 6.33
מתוכם שומן רווי (גרם)1.81 0.62
כולסטרול (מ"ג)106 36.48
נתרן (מ"ג)1,451499.34
סיבים תזונתיים (גרם)1.19 0.41
מים (גרם)186.9464.33
ליקופן (מ"ג)0.460.16
ויטמין A (מק"ג)142.6949.1
ויטמין B (מ"ג)7.512.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.320.11
ויטמין B3 (מ"ג)4.011.38
ויטמין B5 (מ"ג)1.850.64
ויטמין B6 (מ"ג)1.030.35
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.956.18
ויטמין C (מ"ג)19.266.63
ויטמין E (מ"ג)0.20.07
ויטמין K (מק"ג)8.032.76
סידן (מ"ג)50.4917.38
ברזל (מ"ג)1.110.38
מגנזיום (מ"ג)112.7738.81
זרחן (מ"ג)513.43176.68
אבץ (מ"ג)1.170.4
אשלגן (מ"ג)765.24263.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.960.67
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.110.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.780.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 24.6% 65.2% 8.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.