דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 549 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שווארמה סויה עם ירקות
שווארמה סויה טעימה וקלה להכנה
  • 1 מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית במחבת גדולה ורחבה. מוסיפים אליהם את הגזר, הפלפלים והפטריות, וממשיכים לטגן כ- 10 דקות. מוסיפים את רצועות חלבון הסויה וממשיכים לטגן עוד 10 דקות.
  • 2 מוסיפים את התבלינים, הסלרי והרטבים, מערבבים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ- 20 דקות (מערבבים מדי פעם). מוסיפים את קוביות הקישוא, מערבבים ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  • 3 טועמים, מתקנים תיבול וכשרצועות הסויה רכות מכבים את האש. מניחים בכלי הגשה ומגישים חם. הרי לכם שווארמה סויה ביתית טעימה במיוחד!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.4% 11.9% 25.3% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב