מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 570 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 פילטים (סה"כ 4 פילטים מ- 2 דגי דניס))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דג דניס ברוטב ומצע מיוחדים
- הכנת הדג:
- 1 מחממים מחבת פסים וכאשר היא חמה ומעלה מעט עשן מוסיפים את שמן הזית וצורבים את הדג המתובל במלח ופלפל לבן.
- 2 מניחים את צד העור ראשון כלפי מטה ואח"כ הופכים לצד שני.
- הכנת הרוטב:
- 1 בסיר קטן שמים את כל המצרכים ומחממים מעט (לא מרתיחים) על אש נמוכה למשך כ- 2 דקות.
- 2 מערבבים היטב.
- הכנת האורז:
- 1 שוטפים את האורז מספר פעמים (4 פעמים לפחות) על מנת להוציא ממנו את העמילן.
- 2 משרים את האורז במים לפחות שעה, ולאחר מכן מסננים ומייבשים אותו.
- 3 מחממים את השמן בסיר.
- 4 מטגנים קלות את האורז, מוסיפים את המים, המלח והפלפל הלבן, ומביאים לרתיחה.
- 5 מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שהמים מתאדים.
- הרכבת המנה:
- 1 מניחים במרכז הצלחת 5 כפות גדולות של אורז בר.
- 2 מניחים על האורז את הדג הצרוב.
- 3 שמים 2 כפות מהרוטב על הדג.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את זיתי הטאסוס קצוצים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
15.3% |
42.9% |
38.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב