מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
השילוב הכי טעים בין חציל, בשר וטחינה
- 1 לחתוך את החצילים לאורך, למרוח אותם בכף השמן ולפזר מעל את המלח.
- 2 לאפות את החצילים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שיתרככו. בינתיים לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את בשר הבקר הטחון, להמשיך לטגן, להוסיף את התבלינים ולערבב כל הזמן עד שהבשר משנה את צבעו. להוציא ולהניח בצד.
- 3 לאותו השמן של טיגון הבצל להוסיף את הגזר והפלפל האדום, לטגן כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב, להוציא ולהניח בצד.
- 4 בעזרת כפית לעשות גומה בכל חציל, למרוח בנדיבות טחינה מוכנה, לפזר את תערובת הבשר הטחון ומעל לפזר את קוביות הגזר והפלפל האדום.
- 5 לקשט בפטרוזיליה קצוצה ובתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.3% |
19.6% |
23.8% |
45.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב