מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 370 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ממולאים עם טוויסט עגבניות מיובשות
- הכנת המלית ומילוי הפלפלים:
- 1 במחבת עם כף שמן זית מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומצננים.
- 2 בקערה שמים את כל מצרכי המלית, מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים.
- 3 שוטפים את הפלפלים, חותכים ומנקים את הגרעינים.
- 4 ממלאים את הפלפלים (לא דוחסים את המלית).
- הכנת הרוטב בישול הממולאים:
- 1 בסיר רחב (בו אנו הולכים לבשל את הפלפלים) עם כף שמן זית מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- 2 מוסיפים את שימורי העגבניות, רסק העגבניות, המים, התבלינים והעגבניות המיובשות.
- 3 מביאים את הרוטב לרתיחה.
- 4 מנמיכים את האש ומסדרים את הפלפלים בסיר.
- 5 מבשלים על אש נמוכה עם מכסה כשעה וחצי, במהלך הבישול לוקחים את הרוטב שבתחתית הסיר ושופכים על מלית הפלפלים על מנת להעניק לחות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. עדיף להשתמש ברסק עגבניות בשפורפרת של MUTTI.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
9.4% |
29.9% |
56.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב