דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (40-50 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות עבאדי בייגלס ביתיות
עבאדי בייגל, מישהו?
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים ידנית עד לאיחוד. צריך להתקבל בצק רך ונעים ומעט מתפורר, אבל ככל שלשים הוא מתאחד. את המים לא להוסיף בבת אחת - אולי לא צריך לעשות שימוש בכל הכמות ואולי יהיה צורך בכמות נוספת - תלוי במרקם שמתקבל. את המרגרינה אפשר לרכך 20 שניות במיקרוגל או לשים בחוץ עד להתרככות. מתחילים ישר לעבוד עם הבצק.
  • 2 ליצור עיגולים, לגלגל לנחש ולסגור לעיגול או כל צורה אחרת. אפשרות שנייה היא עם חותכן בצורת בייגלה (אפשר לרכוש ב- eBay או בשוק).
  • 3 להניח את הבייגלס על תבנית עם נייר אפייה, למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום לפי הטעם.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות (תלוי בתנור), או עד שהבייגלס משחימים מעט.
  • 5 זהירות - ממכר! בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום השומשום לפיזור מעל הבייגלס ניתן לפזר קצח, שומשום שחור, מלח גס וכדומה.

במקום אבקת האפייה עם הקמח ניתן להשתמש בקמח תופח. במקום המרגרינה ניתן להשתמש בחמאה או מחמאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 38.7% 10.1% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב