מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 10 ברבוניות))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על ברבוניות מטוגנות
- 1 לפזר מלח, פלפל שחור ומיץ לימון על הדגים ולהניח בצד כ- 10 דקות.
- 2 לטבול את הדגים בקמח, לטגן בשמן משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
- 3 לערבב את המים עם הקורנפלור (שלא יהיו גושים) ולהניח בצד.
- 4 לטגן את הבצל בשמן עד שמשחים, להוסיף את הכרפס, השום וכל התבלינים (לתבל עוד לפי הטעם), להביא לידי רתיחה, להוסיף את המים עם הקורנפלור בהדרגה ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
- 5 להעביר לכלי הגשה, לסדר את הדגים מעל ולקשט כיד הדמיון.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הברבוניות. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.3% |
32.4% |
7.9% |
52.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב