דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות מכל שטרודל (סה"כ 4 שטרודלים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שטרודל גבינה מבצק פילו
שטרודל גבינה נהדר שבטוח תאמצו
  • 1 הכנת המלית: לערבב בקערה את הגבינות ביחד עם הסוכר, להוסיף את שאר המרכיבים ולהמשיך לערבב עד לאיחוד (תערובת הומוגנית).
  • 2 להניח עלה של פילו על משטח העבודה, להבריש חצי ממנו בחמאה המומסת (להשאיר מהחמאה גם לאחר מכן) ולקפל לשניים.
  • 3 להניח על עלה הפילו (קרוב לקצה הבצק) רבע ממלית הגבינה.
  • 4 לקפל מעט את צדדי הבצק על מלית הגבינה ולגלגל למעין כרוכית. כך להכין את כל השטרודלים (סה"כ יוצאים 4 שטרודלים).
  • 5 להבריש כל שטרודל גבינה בחמאה המומסת.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד להזהבת השטרודל.
  • 7 לפדר באבקת סוכר לפי הטעם ולהגיש חם חם מהתנור.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את האוכמניות המיובשות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 13.1% 23.4% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב