דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
דולמה - עלי גפן ממולאים בשר
  • 1 אחרי שתערובת הבשר מוכנה, פותחים את עלי הגפן. מניחים את עלה הגפן על השולחן שהחלק ה"מט" כלפי חוץ.
  • 2 לוקחים כדור בשר, יוצרים ממנו מעין נקניק שמנמן ומניחים אותו על העלה, עוטפים את הבשר, אחרי שעטפנו את הבשר, החלק המבריק צריך להייות כלפי חוץ.
  • 3 מסדרים את כל הממולאים בסיר, אחד על השני.
  • 4 למי שיש ע?לו?, להכניס אותם גם לסיר.
  • 5 מניחים צלחת כבדה על הממולאים וממלאים את הסיר במים רותחים עד גובה הממולאים.
  • 6 מניחים את המכסה של הסיר ונותנים בישול על אש קטנה עד שנשאר מעט מים בסיר (בערך שעה-שעה וחצי).
  • 7 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף חצי כוס ע?לו? (נועד לחבריי מהעדה הקווקזית שמחזיקים בבית ע?לו?).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 17.5% 70.8% 9.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב