דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית מטוגנת בציפוי פירורי לחם ושומשום
כרובית מטוגנת בפירורי לחם מתובלים
  • 1 לפרק/לחתוך את הכרובית לפרחים ולבשל במים רותחים עם מלח למשך כ- 6-10 דקות (פרחי הכרובית לא צריכים להיות קשים מדי אלא מבושלים חלקית). לסנן את פרחי הכרובית ולהניח בצד.
  • 2 לטבול את פרחי הכרובית בביצים הטרופות, לאחר מכן לטבול בפירורי הלחם המתובלים בתוספת השומשום ולטגן במחבת בשמן החם מכל הכיוונים.
  • 3 לספוג את השמן באמצעות נייר סופג ולהתענג על כרובית מטוגנת מושלמת.
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכרובית המטוגנת לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן לפי הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 31.6% 18.6% 39.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב