דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השיפודים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שיפודי דג סלמון
קוביות סלמון משופדות ברוטב נהדר
  • 1 לחתוך את הסלמון לקוביות, לפזר את המלח והפלפל השחור הגרוס, ולסחוט מעל את מיץ הלימון.
  • 2 להמתין כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 לשפד 4-5 קוביות דג על כל שיפוד.
  • 4 לצלות על מנגל או על מחבת פסים או לאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 5 בינתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב ולבשל כ- 3 דקות. אם הרוטב סמיך
  • מדי אפשר להוסיף בעדינות מים.
  • 6 לסדר את השיפודים על כלי הגשה ולמזוג את הרוטב מעל השיפודים.
  • 7 ניתן לקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ`ילי מתוק.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מקלוני שיפודים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 36.2% 56.5% 6.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב