דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שקדים ותותים
שילוב נהדר בין שקדים לתותים
  • 1 ממיסים את החמאה ומערבלים אותה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קרם אחיד.
  • 2 מוסיפים את הביצים אחת אחת, את תמצית הוניל וממשיכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 מערבבים את הקמח, השקדים ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
  • 4 מאחדים בין התערובות ומערבלים כמה שפחות עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מעבירים לתבנית ודוחפים את התותים לתוך התערובת.
  • 6 אופים כ- 30-35 דקות בחום של 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 33.6% 9.8% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב