דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס פיצה
בורקס פיצה ביתי
  • 1 טורפים בקערה את החלב, השמן, המלח ומיץ הלימון (או החומץ) עד לקבלת תערובת בהירה, אחידה וסמיכה.
  • 2 מנפים את הקמח ואבקת האפייה בהדרגה, ולשים עד לקבלת בצק רך, גמיש ולא דביק. אם הבצק דביק מוסיפים עוד מעט קמח עד שהבצק נעשה נוח, אבל לא יותר מדי, לשים עוד 3 דקות, מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק.
  • 3 מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומורחים חצי מהכמות על כל עלה.
  • 4 מפזרים על כל עלה חצי מכמות הגבינה הצהובה.
  • 5 מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים שבלולים בעובי 2 וחצי ס"מ.
  • 6 מסדרים בתבנית כשהחלק החתוך כלפי מעלה. את ה"זנב" של הבצק מכניסים מתחת לשבלול כדי שלא ייפתח באפייה.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהשבלול זהוב והגבינה מבעבעת.
  • 8 ניתן לשמור בקירור או בהקפאה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף זיתים ירוקים או שחורים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 27.7% 13.9% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב