דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם ערמונים ופטריות
תוספת אורז טעימה ומפנקת
  • 1 לטגן בסיר את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את קוביות הערמונים וקוביות הפטריות, ולטגן מעט.
  • 3 להוסיף את האורז והתבלינים (כולל הג`ינג`ר ורוטב הסויה), לבחוש, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 4 להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 20 דקות או עד שהאורז מוכן.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
עדיף לעשות שימוש באורז בסמטי.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 8.2% 10% 77.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב