דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 297 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינואה עם פטריות
תבשיל צמחוני-טבעוני נהדר
  • 1 לטגן מעט את הקינואה בשמן, להוסיף את המים והמלח, לבשל על להבה נמוכה למשך כ- 20 דקות או עד שהקינואה מוכנה כמו אורז ולהניח בצד.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף בהדרגה את שאר המצרכים והתבלינים, לערבב מדי פעם ולבשל במשך כמה דקות.
  • 3 להעביר את הקינואה לכלי הגשה, לפזר מעל את תוספת הפטריות ולקשט בענפי עגבניות השרי המטוגנות מעט.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 19.2% 10.9% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב