דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חצילים ופלפלים ברוטב חמוץ מתוק
סלט פשוט מושלם שחובה על השולחן
  • 1 לפזר את המלח על פרוסות החצילים, להניח במסננת בצד למשך כחצי שעה, לסחוט, לטגן בשמן (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) ולהניח על נייר סופג.
  • 2 במעט שמן לטגן גם את כל הירקות הנוספים החתוכים לקוביות עד להתרככות. 3. להוסיף את החומץ, הסוכר והתבלינים, ולערבב היטב (אפשר להוסיף 1/4 כוס מים במידה להגדלת כמות הרוטב).
  • 4 לסדר את פרוסות החצילים על כלי הגשה, למזור את הרוטב מעליהם ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 47.6% 4.6% 39.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.08 (1.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב