דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2.24 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח מים, לבשל את השעועית עד שמתרככת ולסנן.
  • 2 להכין רוטב טחינה דליל מהטחינה הגולמית, טחינת חמאת השומשום המלא, הנוזלים של השעועית המבושלת (לדילול הטחינה), השום הכתוש, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור ולערבב.
  • 3 להכניס למקרר למספר שעות לספיגת הטעמים.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 28.8% 21.3% 37.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב