מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 392 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת טעימה ובריאה
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות (טורבו + חום עליון ותחתון).
- 2 הכנות מוקדמות נוספות: שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות, לבצוע את הפטריות בידיים לפיסות, לחתוך את הבצל הסגול לקוביות ולהשרות את הזיתים במים רותחים כ- 10 דקות ולסנן.
- 3 מעבירים את כל הירקות החתוכים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן.
- 4 מערבבים בקערית את שמן הזית עם כל התבלינים, מאחדים היטב עם הירקות שבתבנית, מכניסים לתנור החם ואופים כ- 30 דקות או עד להזהבה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את תבלין הפילדלפיה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.7% |
14.6% |
10.2% |
64.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב