דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות מרנג
כל ביס שווה את ההכנה
  • 1 הכנת שכבה א` (2 יחידות של מרנג): להקציף את החלבונים והסוכר לקצף חזק, לחלק לשניים וכל חלק למרוח על נייר אפייה בקוטר של תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. לאפות בחום של 100 מעלות למשך כשעתיים.
  • 2 הכנת שכבה ב` (טורט שקדים): להקציף את החלבונים עם הסוכר, להוסיף לסירוגין את החלמונים, השמן, השקדים והקמח, לערבב בעדינות בתנועות עטיפה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה. כשמתקרר לחצות לשניים.
  • 3 הכנת שכבת ג` (קרם): להקציף את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם חזק ולשמור במקרר.
  • 4 הכנת שכבה ד` (מחית מנגו): לבחוש את כל המצרכים ולחמם דקה-שתיים במיקרוגל עד שהחמאה נמסה.
  • 5 הכנת שכבה ה` (ציפוי שקדים): לקלות במחבת את תערובת השקדים והאגוזים (סה"כ 150 גרם), להוסיף את הסוכר, החמאה והויסקי, לבחוש כל הזמן, להוסיף את המים בהדרגה ולהמשיך לבחוש ולקרמל כ- 5 דקות.
  • 6 הרכבת העוגה: על מגש עגול וגדול להניח חצי טורט, מעל את מחית המנגו, מעל מרנג אחד, מעל למרוח שכבה של קרם, לאחר מכן להניח את המרנג השני, שוב למרוח קרם ומעל את חצי הטורט השני. לצקת מעל את השקדים והאגוזים הקלויים בשכבה אחידה על הטורט ולצפות את העוגה מסביב בקרם שנותר. מתקבלת עוגת שכבות מרנג טעימה ומיוחדת.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 35.3% 8.9% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב