דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז כשר לפסח
העוגה הכי טעימה בפסח
  • 1 להמיס בסיר את החמאה והשוקולד.
  • 2 להסיר מהאש, להוסיף את הסוכר ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את הביצים (ביצה, ערבוב, ביצה, ערבוב וכך הלאה).
  • 4 להוסיף את הקמח התופח לפסח, אבקת האפייה, קמח המצות ואבקת הקקאו, ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 להוסיף את אגוזי המלך ולערבב. לפזר מעט אגוזים קצוצים מלמעלה (לא חובה, אך מוסיף).
  • 6 לשטח את התערובת בתבנית מתאימה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-25 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 7 להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך לקוביות. מתקבל בראוניז כשר לפסח וטעים!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום אגוזי מלך אפשר להשתמש באגוזי לוז לא קצוצים (שלמים).

ציוד נדרש: סיר + תבנית מלבנית עם נייר אפייה משומן.

כל מה שצריך זה סיר וחצי שעה כולל אפייה!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 36.6% 8.4% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב