דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז כשר לפסח
בראוניז כשר לפסח
בראוניז כשר לפסח
העוגה הכי טעימה בפסח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס בסיר את החמאה והשוקולד.
  • 2 להסיר מהאש, להוסיף את הסוכר ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את הביצים (ביצה, ערבוב, ביצה, ערבוב וכך הלאה).
  • 4 להוסיף את הקמח התופח לפסח, אבקת האפייה, קמח המצות ואבקת הקקאו, ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 להוסיף את אגוזי המלך ולערבב. לפזר מעט אגוזים קצוצים מלמעלה (לא חובה, אך מוסיף).
  • 6 לשטח את התערובת בתבנית מתאימה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-25 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 7 להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך לקוביות. מתקבל בראוניז כשר לפסח וטעים!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום אגוזי מלך אפשר להשתמש באגוזי לוז לא קצוצים (שלמים).

ציוד נדרש: סיר + תבנית מלבנית עם נייר אפייה משומן.

כל מה שצריך זה סיר וחצי שעה כולל אפייה!

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)312431
חלבונים (גרם)4.51 6.24
פחמימות (גרם)2941
מתוכן סוכרים (גרם)14.05 19.43
שומנים (גרם)19.66 27.19
מתוכם שומן רווי (גרם)9.51 13.15
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)95.37 131.88
נתרן (מ"ג)163.46226.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.29 0.4
מים (גרם)12.9817.94
ויטמין A (מק"ג)27.237.61
ויטמין B (מ"ג)0.420.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.36
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.2711.44
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.21
ויטמין D (מק"ג)0.350.48
ויטמין E (מ"ג)0.180.25
ויטמין K (מק"ג)0.070.1
סידן (מ"ג)10.7814.91
ברזל (מ"ג)0.420.58
מגנזיום (מ"ג)6.418.86
זרחן (מ"ג)40.0855.43
אבץ (מ"ג)0.280.39
אשלגן (מ"ג)37.0751.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.660.92
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.620.86

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 36.6% 8.4% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.59 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.