דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 540 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט חם של חזה עוף וכרוב בשני צבעים
  • 1 לבשל את כל מרכיבי הסלט בסיר על להבה גדולה עד שחזה העוף מלבין מכל צדדיו. להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל עוד כ- 15 דקות מכוסה.
  • 2 לחלק את הסלט החם לצלחות הגשה.
  • 3 לערבב את הבצל הירוק ושמן השומשום, ולפזר מעל כל מנה בעודה חמה. לתקן תיבול על פי הטעם רק עם מלח ופלפל שחור ולהגיש מיד.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש לבד או עם נודלס/אורז.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להפוך לבריא יותר, ניתן להפחית מעט מרוטב הסויה (למרות שדל נתרן, עדיין מכיל המון) ומרוטב הטריאקי אשר מכיל נתרן וסוכר. פרט לכך, המנה בריאה.

הערך התזונתי לא כולל את תבלין 5 התבלינים. מרכיבי התיבול לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 7.2% 51.8% 31.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב