דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 540 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט חם של חזה עוף וכרוב בשני צבעים
  • 1 ארבע כוסות של קוביות חזה עוף (או 6 מנות), חצי כרוב ירוק גדול ופרוס לרצועות, חצי כרוב אדום גדול ופרוס לרצועות, שתי שיני שום פרוסות,
  • רבע שורש ג`ינג`ר (זנגביל) כתוש, כפית וחצי תבלין 5 התבלינים, 3 כפות רוטב טריאקי ו- 3 כפות רוטב סויה דל נתרן - להוסיף את כל המצרכים האלו לסיר.
  • 2 לבשל בסיר על להבה גדולה עד שהעוף מלבין מכל צדדיו. להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות בסיר מכוסה.
  • 3 לחלק לצלחות - לערבב חצי כפית שמן שומשום, 8 גבעולי בצל ירוק (רק הירוק) חתוכים. לפזר מעל כל מנה בעודה חמה.
  • 4 לתקן תיבול על פי הטעם רק עם מלח ופלפל.
  • 5 להגיש מיד.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש לבד או עם נודלס/אורז.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להפוך לבריא יותר, ניתן להפחית מעט מרוטב הסויה (למרות שדל נתרן, עדיין מכיל המון) ומרוטב הטריאקי אשר מכיל נתרן וסוכר. פרט לכך, המנה בריאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 7.2% 51.8% 31.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב