דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים מרענן וטעים
סלט חצילים שאתם חייבים לנסות!, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לחתוך את החצילים לקוביות גדולות, להמליח ולהניח בצד ל"הזעה".
  • 2 לאחר כחצי שעה לשטוף את החצילים, לסחוט היטב ולטגן בשמן.
  • 3 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב ולמזוג על החצילים המטוגנים המונחים בקערת הגשה נאה. להוסיף את עשבי התיבול ולערבב בעדינות.
  • 4 לזלף את הטחינה הגולמית מעל ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 50.1% 8.5% 33.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב