דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות אוזני פיל קלות להכנה
העוגיות הכי טעימות עם הקפה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 להפשיר את בצק העלים במקרר למשך כמה שעות או למשך לילה.
  • 2 לחלק את בצק העלים לשני חלקים שווים. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 3 לערבב ביחד את הסוכר והקינמון.
  • 4 לרדד חלק בצק ראשון, למרוח 2 כפות חמאה למריחה ולפזר על כל שטח הבצק את תערובת הסוכר והקינמון.
  • 5 לקפל משני צידי הבצק (כל צד עד שמגיעים למרכז - כך ששתי הרצועות נפגשות אחת עם השנייה בדיוק במרכז).
  • 6 לחתוך בעובי של 1.5-2 ס"מ ולהניח את העוגיות על תבנית של התנור עם נייר אפייה. כך להכין את כל העוגיות עם חלק הבצק השני.
  • 7 לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 8 במידה ומעוניינים בטעם מתוק יותר - ניתן לפזר על העוגיות לאחר כ- 10 דקות של אפייה עוד מעט תערובת של סוכר-קינמון.
  • 9 מתקבלות עוגיות אוזני פיל קלות וטעימות שכולם אוהבים!
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 33.7% 7.1% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב