דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להפשיר את בצק העלים במקרר למשך כמה שעות או למשך לילה.
  • 2 לחלק את בצק העלים לשני חלקים שווים. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 3 לערבב ביחד את הסוכר והקינמון.
  • 4 לרדד חלק בצק ראשון, למרוח 2 כפות חמאה למריחה ולפזר על כל שטח הבצק את תערובת הסוכר והקינמון.
  • 5 לקפל משני צידי הבצק (כל צד עד שמגיעים למרכז - כך ששתי הרצועות נפגשות אחת עם השנייה בדיוק במרכז).
  • 6 לחתוך בעובי של 1.5-2 ס"מ ולהניח את העוגיות על תבנית של התנור עם נייר אפייה. כך להכין את כל העוגיות עם חלק הבצק השני.
  • 7 לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 8 במידה ומעוניינים בטעם מתוק יותר - ניתן לפזר על העוגיות לאחר כ- 10 דקות של אפייה עוד מעט תערובת של סוכר-קינמון.
  • 9 מתקבלות עוגיות אוזני פיל קלות וטעימות שכולם אוהבים!
  • 10 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)139382
חלבונים (גרם)1.75 4.8
פחמימות (גרם)1440
מתוכן סוכרים (גרם)2.82 7.75
שומנים (גרם)8.34 22.94
מתוכם שומן רווי (גרם)4.1 11.26
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.39
כולסטרול (מ"ג)2.64 7.27
נתרן (מ"ג)81.79224.86
סיבים תזונתיים (גרם)0.23 0.64
מים (גרם)0.050.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.070.18
ויטמין B (מק"ג)8.9224.53
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.030.07
ויטמין C (מ"ג)0.020.05
ויטמין E (מ"ג)0.010.03
ויטמין K (מק"ג)0.140.38
סידן (מ"ג)4.4112.13
ברזל (מ"ג)0.040.1
מגנזיום (מ"ג)0.260.72
זרחן (מ"ג)0.280.77
אבץ (מ"ג)0.010.02
אשלגן (מ"ג)1.945.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 33.7% 7.1% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
העוגיות הכי טעימות עם הקפה, צילום: תפיקו הפקות