דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות אוזני פיל עם פיסטוק
עוגיות אוזני פיל עם פיסטוק
עוגיות אוזני פיל עם פיסטוק
עוגיות אוזני פיל מקוריות וטעימות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 במעבד מזון טוחנים את הפיסטוקים ביחד עם הסוכר עד לקבלת מרקם משחתי. מוסיפים את החמאה והביצה, ומעבדים עד איחוד.
  • 2 פורסים את בצק העלים ומורחים עליו את ממרח הפיסטוקים בשכבה אחידה.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים. אפשר לחתוך ליותר חלקים או אפילו לא לחלק בכלל, תלוי באיזה גודל אתם רוצים שהעוגיות תצאנה.
  • 4 כל חלק מתחילים לגלגל משני הקצוות כך שייפגשו באמצע וייצרו צורת בייגלה.
  • 5 מניחים במקפיא לכחצי שעה.
  • 6 מוציאים מהמקפיא ופורסים לעוגיות אוזני פיל בעובי של חצי ס"מ.
  • 7 מניחים את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה במרווחים של כ- 2 ס"מ.
  • 8 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות עד שמשחים קלות.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של אוהד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)55387
חלבונים (גרם)1.13 7.94
פחמימות (גרם)640
מתוכן סוכרים (גרם)1.59 11.24
שומנים (גרם)3.2 22.56
מתוכם שומן רווי (גרם)1.65 11.62
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.28 72.45
נתרן (מ"ג)34.92246.13
סיבים תזונתיים (גרם)0.22 1.56
מים (גרם)0.825.81
ויטמין A (מק"ג)2.1515.19
ויטמין B (מ"ג)0.120.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.27
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.5510.92
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.06
ויטמין C (מ"ג)0.110.76
ויטמין D (מק"ג)0.020.14
ויטמין E (מ"ג)0.060.42
ויטמין K (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)2.8520.1
ברזל (מ"ג)0.110.75
מגנזיום (מ"ג)2.7119.1
זרחן (מ"ג)12.4287.58
אבץ (מ"ג)0.060.42
אשלגן (מ"ג)23.33164.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.312.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.32.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.543.77
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.523.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 31.5% 11.1% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.