דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אוזני פיל עם פיסטוק
עוגיות אוזני פיל מקוריות וטעימות
  • 1 במעבד מזון טוחנים את הפיסטוקים ביחד עם הסוכר עד לקבלת מרקם משחתי. מוסיפים את החמאה והביצה, ומעבדים עד איחוד.
  • 2 פורסים את בצק העלים ומורחים עליו את ממרח הפיסטוקים בשכבה אחידה.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים. אפשר לחתוך ליותר חלקים או אפילו לא לחלק בכלל, תלוי באיזה גודל אתם רוצים שהעוגיות תצאנה.
  • 4 כל חלק מתחילים לגלגל משני הקצוות כך שייפגשו באמצע וייצרו צורת בייגלה.
  • 5 מניחים במקפיא לכחצי שעה.
  • 6 מוציאים מהמקפיא ופורסים לעוגיות אוזני פיל בעובי של חצי ס"מ.
  • 7 מניחים את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה במרווחים של כ- 2 ס"מ.
  • 8 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות עד שמשחים קלות.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 31.5% 11.1% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב