מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לחמניות שתמיד טוב שיש בבית
- 1 לערבב את הקמח עם השמרים, להוסיף את שאר המצרכים (את המים להוסיף בהדרגה) וללוש לבצק רך ואפילו דביק למשך כ- 5 דקות.
- 2 לכסות ולהתפיח כשעה, ללוש שוב ולהניח בצד כ- 10 דקות.
- 3 לחלק את הבצק ל- 10 כדורים, מכל כדור להכין שרוך ארוך ככל האפשר, לחלק לשניים, ליצור צמה משני השרוכים, לגלגל לצורת חילזון ולהדביק את הקצוות למטה.
- 4 למרוח חלמון ביצה, לפזר שומשום, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ושוב להתפיח כחצי שעה. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 190 מעלות.
- 5 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות משחימות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מיקסר (ניתן גם ללוש ידנית).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
23% |
10.9% |
65.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב