מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 440 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחה טעימה לכל המשפחה
- 1 להרתיח את המים והמלח, להוסיף את הפסטה ולבשל 10-15 דקות או עד לריכוך, לסנן ולהניח בצד.
- 2 לטגן בשמן את הירקות עד שמתרככים, לתבל, לערבב עם הפסטה ולהעביר לכלי הגשה.
- 3 לערבב את מצרכי הרוטב ולצקת על הפסטה (עדיף לפני ההגשה).
- 4 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
13.2% |
11.7% |
69.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב