דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחה טעימה לכל המשפחה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 440 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את המים והמלח, להוסיף את הפסטה ולבשל 10-15 דקות או עד לריכוך, לסנן ולהניח בצד.
  • 2 לטגן בשמן את הירקות עד שמתרככים, לתבל, לערבב עם הפסטה ולהעביר לכלי הגשה.
  • 3 לערבב את מצרכי הרוטב ולצקת על הפסטה (עדיף לפני ההגשה).
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)511116
חלבונים (גרם)13.38 3.04
פחמימות (גרם)8018
מתוכן סוכרים (גרם)7.18 1.63
שומנים (גרם)15.11 3.43
מתוכם שומן רווי (גרם)1.26 0.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)1.32 0.3
נתרן (מ"ג)1,723391.32
סיבים תזונתיים (גרם)6.1 1.39
מים (גרם)308.9270.15
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)427.6697.11
ויטמין B (מ"ג)1.150.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.60.14
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.116.38
ויטמין C (מ"ג)14.583.31
ויטמין E (מ"ג)0.630.14
ויטמין K (מק"ג)112.6425.58
סידן (מ"ג)51.8411.77
ברזל (מ"ג)0.820.19
מגנזיום (מ"ג)20.534.66
זרחן (מ"ג)42.089.56
אבץ (מ"ג)0.370.08
אשלגן (מ"ג)287.0565.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.180.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 13.2% 11.7% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.