פיצה טורטיה לארוחת הערב
1. לחצות את הטורטיות העגולות לשני חצאים.
2. למרוח כפית רוטב פיצה על כל חצי טורטיה (ניתן להשתמש ברוטב פיצה מוכן או להכין לבד בבית).
3. לקפל את הטורטיה כך שייווצר מעין קונוס עם כיס.
4. למלא את הטורטיה בגבינות המגורדות ולהוסיף גם את טבעות הזיתים. כך להכין את כל היחידות.
5. לטרוף את הביצה בצלחת ביחד עם המים והשמן, למרוח על הטורטיות בעזרת מברשת גם מלמעלה וגם מלמטה, ולפזר מעל שומשום לפי הטעם.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. מתקבלת פיצה טורטיה קלה ומהירה להכנה!
7. בתיאבון