מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פיצה טורטיה לארוחת הערב
- 1 לחצות את הטורטיות העגולות לשני חצאים.
- 2 למרוח כפית רוטב פיצה על כל חצי טורטיה (ניתן להשתמש ברוטב פיצה מוכן או להכין לבד בבית).
- 3 לקפל את הטורטיה כך שייווצר מעין קונוס עם כיס.
- 4 למלא את הטורטיה בגבינות המגורדות ולהוסיף גם את טבעות הזיתים. כך להכין את כל היחידות.
- 5 לטרוף את הביצה בצלחת ביחד עם המים והשמן, למרוח על הטורטיות בעזרת מברשת גם מלמעלה וגם מלמטה, ולפזר מעל שומשום לפי הטעם.
- 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. מתקבלת פיצה טורטיה קלה ומהירה להכנה!
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
אני השתמשתי בגבינת סולוגוני גיאורגית מגורדת, ניתן להשתמש גם בגבינת חמד מגורדת. ניתן למלא גם בפטריות. במקום שומשום ניתן לטבול בפירורי לחם מוזהבים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.7% |
31.8% |
22% |
44.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב