קלה, טעימה ודלה בפחמימות
1. במחבת רחבה לערבב את כל המצרכים יחד על אש קטנה מאוד.
2. לטגן בין 20-30 דקות תוך כדי ערבוב כל מספר דקות, אחרת הגרנולה שלנו תישרף או תהיה עשויה באופן לא אחיד.
3. לאחר 30 דקות להשאיר את הגרנולה במחבת לקירור מוחלט, ורק לאחר מכן להעביר לכלי מתאים. מתקבלת גרנולה דלה בפחמימות וטעימה מאוד!
4. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את שבבי הקוקוס והממתיק. מכל המצרכים במתכון יוצאת כמות, אז או שלשים פחות או לשמור בקופסה אטומה מזכוכית לשמירת הטריות.