דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרנולה מלוחה דלת פחמימות
רק בריאות!
  • 1 למחבת גדולה להוסיף את כל מרכיבי הגרנולה ללא התוספות, ולטגן על אש קטנה במשך כ- 30 דקות, תוך כדי ערבוב כל כמה דקות כדי שלא יישרף.
  • 2 להוסיף את התוספות שבוחרים, לטגן כמה דקות נוספות עד שהתערובת אחידה, לערבב היטב, להסיר מהאש ולתת לתערובת להתקרר במחבת.
  • 3 לאחר הקירור לשמור בצנצנת זכוכית לשמירת הטריות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם זרעי פשתן (אופציונלי). חשוב לטגן במחבת במשך הזמן שציינתי אחרת ייצא לח מבפנים ולא קריספי. לקרר היטב לפני ששומרים בצנצנת אטומה.

מתאים לאכילה בשילוב עם גבינת שמנת, יוגורט (ניסוי וטעייה אישי), חלב שקדים, חלב סויה, בסלט, בכפית ועוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 54.3% 20% 17.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.45 (1.87 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב