דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (מצרכים ל- 2 חלות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חלה מתוקה של שבת
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק מלבד החלב בקערה (ידנית או במיקסר).
  • 2 להוסיף את החלב בהדרגה, ולהמשיך ללוש.
  • 3 להניח להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 4 לחלק את הבצק לשני חלקים.
  • 5 כל חלק לחלק ל- 3 חלקים, ליצור גליל משלושת החלקים ולאחר מכן לקלוע צמה. להניח נייר פרגמנט בתבנית האפייה ועל זה את החלות הקלועות.
  • 6 להתפיח את החלות עד להכפלת הנפח.
  • 7 למרוח מעל את החלמון הטרוף ולקשט עם השומשום.
  • 8 לאפות בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 25-30 דקות.
  • 9 שבת שלום חיוך

מומלץ להשתמש בקמח חלות איכותי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 12.3% 11.9% 75.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב