דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופגניות אפויות דלות פחמימה
סופגניות קטוגניות - יש דבר כזה!
  • 1 לערבב היטב את הביצים עם הממתיק במיקסר ידני.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים (מלבד החמאה) ולערבב היטב עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים. לתת לבצק לנוח כ- 20 דקות במקרר.
  • 3 ליצור עיגולים מהבצק בעזרת ידיים טיפה משומנות בחמאה או שמן קוקוס, ולהעביר לתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 4 למלא בריבה (ראו מידע נוסף) ולפזר מעל אבקת ממתיק.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הממתיק, הקסנטן גאם והריבה. זמני האפייה והטמפרטורה עשויים להשתנות מתנור לתנור. ניתן להשתמש בסירופ ממותק בסוכרלוז בטעם תות. ניתן להוסיף לו מעט קסנטן גאם והוא הופך להיות מאוד דומה לריבה. ניתן גם להכין ריבת תותים (עכשיו זו העונה) עם ממתיק קביל בתזונה הקטוגנית: אריתריטול, סטיביה, סוכרלוז או מונק פרוט בלבד! לקרר ולהשתמש בריבה כמילוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.6% 45.3% 22.4% 23.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.98 (1.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב