דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סופגניות קטוגניות - יש דבר כזה!

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את הביצים עם הממתיק במיקסר ידני.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים (מלבד החמאה) ולערבב היטב עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים. לתת לבצק לנוח כ- 20 דקות במקרר.
  • 3 ליצור עיגולים מהבצק בעזרת ידיים טיפה משומנות בחמאה או שמן קוקוס, ולהעביר לתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 4 למלא בריבה (ראו מידע נוסף) ולפזר מעל אבקת ממתיק.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הממתיק, הקסנטן גאם והריבה. זמני האפייה והטמפרטורה עשויים להשתנות מתנור לתנור. ניתן להשתמש בסירופ ממותק בסוכרלוז בטעם תות. ניתן להוסיף לו מעט קסנטן גאם והוא הופך להיות מאוד דומה לריבה. ניתן גם להכין ריבת תותים (עכשיו זו העונה) עם ממתיק קביל בתזונה הקטוגנית: אריתריטול, סטיביה, סוכרלוז או מונק פרוט בלבד! לקרר ולהשתמש בריבה כמילוי.

- פרסומת -

המתכון באדיבות אולה פוזדניאקוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)242367
חלבונים (גרם)9.14 13.85
פחמימות (גרם)1015
מתוכן סוכרים (גרם)0.9 1.36
שומנים (גרם)18.47 27.98
מתוכם שומן רווי (גרם)3.84 5.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.07
כולסטרול (מ"ג)111.86 169.49
נתרן (מ"ג)275.05416.75
סיבים תזונתיים (גרם)3.5 5.3
מים (גרם)20.7131.38
ויטמין A (מק"ג)43.5265.94
ויטמין B (מ"ג)0.630.96
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.19
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.420.63
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.7819.37
ויטמין B12 (מק"ג)0.240.37
ויטמין D (מק"ג)0.560.84
ויטמין E (מ"ג)0.290.43
ויטמין K (מק"ג)0.080.12
סידן (מ"ג)19.4129.41
ברזל (מ"ג)0.480.72
מגנזיום (מ"ג)3.264.95
זרחן (מ"ג)53.8681.6
אבץ (מ"ג)0.350.53
אשלגן (מ"ג)37.5456.87
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.520.79
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.420.64
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.991.51
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.931.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.6% 45.3% 22.4% 23.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.