דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט שוקולד דל פחמימה לסוכרתיים
טארט שוקולד דל פחמימה לסוכרתיים
קינוח מושלם דל פחמימות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת בסיס הטארט:
  • 1 בקערה לערבב היטב את כל המצרכים היבשים בעזרת מזלג.
  • 2 להוסיף את הביצה, תמצית הוניל, וחמאת הקוקוס (לחמם במיקרוגל מעט את חמאת הקוקוס כדי שתהיה נוזלית, יותר קל לערבוב אחיד).
  • 3 לערבב את הבצק היטב באופן אחיד ולהעביר למקרר ל- 20 דקות.
  • 4 להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד בין 2 ניירות אפייה לעובי אחיד של כחצי ס"מ, בצורת עיגול בגודל של התבנית.
  • 5 לסדר את העיגול בתבנית פאי שבחרתם ולהדק בדפנות של התבנית. לדקור מספר פעמים את הבצק במזלג או קיסם ליצירת חורים (נועד להוצאת אדים ומניעת תפיחה בתחתית).
  • 6 להעביר לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ- 15-12 דקות.
  • הכנת גנאש השוקולד:
  • 1 לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות.
  • 2 להמיס בבן-מארי את השמנת עד שהיא מתחממת היטב כ- 5-10 דקות.
  • 3 להוריד מהאש, להוסיף את השוקולד ולא לערבב, להמתין 3-4 דקות ולערבב לאט והיטב.
  • 4 לאחר שהבסיס יוצא מהתנור, לקרר 10 דקות בטמפרטורת החדר, למזוג לתוכו את הגנאש שהכנו ולהעביר למקרר לקירור של מספר שעות לפני חיתוך והגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את MIX הממתיקים וחמאת הקוקוס.

- פרסומת -

המתכון באדיבות אולה פוזדניאקוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)103 קלוריות451 קלוריות
חלבונים2.3 גרם9.9 גרם
פחמימות2 גרם10 גרם
מתוכן סוכרים55.3 מ"ג242.9 מ"ג
שומנים9.1 גרם40.1 גרם
מתוכם שומן רווי3.7 גרם16.3 גרם
מתוכם שומן טראנס1.6 מ"ג7.1 מ"ג
כולסטרול22.9 מ"ג100.8 מ"ג
נתרן30.2 מ"ג132.7 מ"ג
סיבים תזונתיים281.3 מ"ג1,236.3 מ"ג
מים3.4 גרם14.9 גרם
ויטמין A6.8 מק"ג29.9 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)100.6 מק"ג442.1 מק"ג
ויטמין B11.7 מק"ג7.6 מק"ג
ויטמין B219.7 מק"ג86.7 מק"ג
ויטמין B34.5 מק"ג19.8 מק"ג
ויטמין B565.3 מק"ג286.9 מק"ג
ויטמין B67.3 מק"ג32.1 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B92 מק"ג8.8 מק"ג
ויטמין B120 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין D0.1 מק"ג0.4 מק"ג
ויטמין E44.6 מק"ג196.2 מק"ג
ויטמין K0 מק"ג0.1 מק"ג
סידן3.6 מ"ג15.7 מ"ג
ברזל81.9 מק"ג359.9 מק"ג
מגנזיום547.5 מק"ג2,406.6 מק"ג
זרחן8.4 מ"ג37.1 מ"ג
אבץ55.2 מק"ג242.5 מק"ג
אשלגן6.3 מ"ג27.8 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות81.2 מ"ג357.1 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 32 מ"ג9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 666.1 מ"ג290.5 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות155.5 מ"ג683.5 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9145 מ"ג637.3 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 65.6% 16.2% 16.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.