דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט שוקולד דל פחמימה לסוכרתיים
טארט שוקולד דל פחמימה לסוכרתיים
קינוח מושלם דל פחמימות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת בסיס הטארט:
  • 1 בקערה לערבב היטב את כל המצרכים היבשים בעזרת מזלג.
  • 2 להוסיף את הביצה, תמצית הוניל, וחמאת הקוקוס (לחמם במיקרוגל מעט את חמאת הקוקוס כדי שתהיה נוזלית, יותר קל לערבוב אחיד).
  • 3 לערבב את הבצק היטב באופן אחיד ולהעביר למקרר ל- 20 דקות.
  • 4 להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד בין 2 ניירות אפייה לעובי אחיד של כחצי ס"מ, בצורת עיגול בגודל של התבנית.
  • 5 לסדר את העיגול בתבנית פאי שבחרתם ולהדק בדפנות של התבנית. לדקור מספר פעמים את הבצק במזלג או קיסם ליצירת חורים (נועד להוצאת אדים ומניעת תפיחה בתחתית).
  • 6 להעביר לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ- 15-12 דקות.
  • הכנת גנאש השוקולד:
  • 1 לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות.
  • 2 להמיס בבן-מארי את השמנת עד שהיא מתחממת היטב כ- 5-10 דקות.
  • 3 להוריד מהאש, להוסיף את השוקולד ולא לערבב, להמתין 3-4 דקות ולערבב לאט והיטב.
  • 4 לאחר שהבסיס יוצא מהתנור, לקרר 10 דקות בטמפרטורת החדר, למזוג לתוכו את הגנאש שהכנו ולהעביר למקרר לקירור של מספר שעות לפני חיתוך והגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את MIX הממתיקים וחמאת הקוקוס.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אולה אדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)103451
חלבונים (גרם)2.26 9.93
פחמימות (גרם)210
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.24
שומנים (גרם)9.13 40.13
מתוכם שומן רווי (גרם)3.71 16.3
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)22.94 100.81
נתרן (מ"ג)30.18132.66
סיבים תזונתיים (גרם)0.28 1.24
מים (גרם)3.414.95
ויטמין A (מק"ג)6.829.89
ויטמין B (מ"ג)0.10.44
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.09
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.78
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.17
ויטמין D (מק"ג)0.090.38
ויטמין E (מ"ג)0.040.2
ויטמין K (מק"ג)0.010.06
סידן (מ"ג)3.5815.72
ברזל (מ"ג)0.080.36
מגנזיום (מ"ג)0.552.41
זרחן (מ"ג)8.4337.07
אבץ (מ"ג)0.060.24
אשלגן (מ"ג)6.3327.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.68
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 65.6% 16.2% 16.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.02 (2.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה