דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אורז מתוק במנות אישיות
  • 1 בסיר עמוק לחמם 2 כפות שמן, לשפוך את האורז ולטגן קלות.
  • 2 להוריד מהאש ולהוסיף 4 כוסות חלב (יחס הכוס של האורז יהיה זהה לכוס החלב).
  • 3 להוסיף 2 כוסות סוכר ולערבב.
  • 4 לבשל על אש נמוכה עד שהנוזלים מתאדים.
  • 5 לכבות את האש ולהוסיף 2 כוסות חלב, לערבב.
  • 6 לצקת את האורז בעודו חם לכוסות/גביעים ולזרות מעליהם קינמון ושברי פיסטוקים.
  • 7 לקרר ולהכניס למקרר עד להגשה.
  • 8 בתיאבון...!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף מעל סירופ פטל/מייפל למי שאוהב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 12.7% 10.5% 75.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב