דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (15 משולשי פיצה + 2 מאפים גדולים (3 מנות כל אחד))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
משולשי פיצה
משולשי פיצה שכולם אוהבים
  • 1 בקערה לערבב את הקמח עם השמרים, להוסיף את הסוכר ולהתחיל לערבל. להוסיף את החלב וכוס מים, לערבל כ- 3 דקות עד שהבצק מתגבש ולאחר מכן להוסיף עוד חצי כוס מים ואת השמן. להמשיך לערבל כ- 2 דקות נוספות ולהוסיף עוד מים במידת הצורך (הבצק צריך להיות דביק אך לא דליל). להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל עוד כ- 7 דקות.
  • 2 למזוג על כדור הבצק את כף השמן ולעגל עם הידיים המשומנות לכדור חלק. לכסות ולהתפיח כ- 30 דקות, ללוש, לכסות שוב ולהתפיח כ- 30 דקות נוספות. ללוש שוב, לכסות ולהתפיח שוב כשעה-שעה וחצי.
  • 3 לקראת סיום ההתפחה - לרפד תבניות של התנור בנייר אפייה משומן קלות.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 15 חלקים קטנים ול- 2 חלקים גדולים יותר. ללוש את כל החלקים לכדורים חלקים ולהניח בצד כ- 10 דקות.
  • 5 לרדד כל כדור לעיגול בצק, להוסיף במרכז מרוטב העגבניות, לפזר גבינה מגורדת ולהוסיף תוספות שאוהבים (מהחלקים הגדולים ניתן ליצור כל צורה אחרת, להכין פיצה רגילה או כמעין פוקצ`ה עם קצוות עבים).
  • 6 לסגור את עיגול הבצק לצורת משולש ממש כמו אוזני המן (להדק היטב את הקצוות). להבריש את המאפים בביצה טרופה מהולה בחלב ולזרות מעט שומשום מעל.
  • 7 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה (תלוי בסוג התנור). מתקבלים משולשי פיצה טעימים ביותר!
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות לפיצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 14.4% 18% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב